El base Ignasi Juni, nova incorporació de la UESC masculina, procedent del Vedruna


  • Comparteix:

Ignasi Juni, nou jugador de la UESC / Font: UESC

Ignasi Juni, nou jugador de la UESC / Font: UESC

El base Ignasi Juni serà un dels directors de joc de la nova UESC 2018-2019 que incia projecte amb Dani José a la banqueta. El nou jugador vermell-i-negre ha estat un dels jugadors destacats a Copa Catalunya amb el Vedruna Gràcia. Aquesta és la vuitena incorporació dels santcugatencs.

Renovacions confirmades

El capità de la UESC de bàsquet, Patrick Reyes, seguirà per sisena temporada a l'entitat que militarà a Copa Catalunya. Reyes s'afegeix a les renovacions d'Enric Bas, Ferran López, Oriol Centelles i Pau Truñó.


Fitxatges

Aquests cinc jugadors més l'arribada d'Oriol Bernadí són els integrants del primer equip. L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat incorpora el pivot Oriol Bernadí, provinent del Sant Quirze, de cara a la temporada que ve. El pivot, contundent a la zona interior, amb bon tir exterior i experiència contrastada a la categoria és la primera incorporació de l'equip dirigit per Dani José. Bernadí ja havia jugat a les files de la UESC i torna al club vermell-i-negre després de cinc temporades fora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.