L'esport adaptat i el federat es donen la mà en el 3er Meeting unificat de bàsquet


  • Comparteix:

Un total de 13 equips han participat en la 3a edició del Meeting unificat de bàsquet en el pav 1 i 3 de la Rambla del Celler. Una trobada que ha servit per juntar a la pista a jugadors de bàsquet adaptat i federat, i per poder veure en acció, entre d'altres, quatre equips de la lliga Preferent de Discapacitats Psíquics, el Fedemar, el Grup Barna, el SESE i els Lluïsos de Gràcia.

El Meeting unificat de bàsquet està organitzat per la Fundació del Bàsquet Català, la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), amb la colaboració de la UESC. A més dels equips de Preferent, han participat en la trobada un altre conjunt del Barna Màgics, un dels Lluïsos de Gràcia - ACIDH, un del SESE Spurs, dos del FBC Fènix, dos de la UESC-ASDI, un del Fedemar Mataró i el Capacitat Junts i Endavant.

La directora general de la Fundació del Bàsquet Català, Marisol Colet, destaca la trobada com un acte amb molt acceptació de tothom i que té continuïtat en el futur.

Marisol Colet

Una experiència on s'ha passen molt bé tant els jugadors de bàsquet adaptat, com federat. Mentre ho podem fer, ho farem sempre.


A més dels partits, també s'ha fet un concurs de triples i d'habilitats, i durant l'entrega de trofeus, s'ha premiat a la UESC-ASDI amb el guardó al fair play.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.