Albert Garcia, nou entrenador del sènior B masculí de la UESC de bàsquet


  • Comparteix:

Albert Garcia és el nou entrenador del sènior b de la UESC / Font: UESC

Albert Garcia és el nou entrenador del sènior b de la UESC / Font: UESC

Albert Garcia és el nou entrenador del sènior B masculí de la UESC que jugarà una temporada més a Segona Catalana. La plantilla està marcada per les novetats amb sis altes i sis baixes. Els santcugatencs iniciaran la temporada el 29 de setembre.

El nou entrenador ha assegurat, en una entrevista a Cugat.cat, que l' equip té una plantilla molt jove que no supera els 22 anys. Les baixes de l'equip són Dídac Costa que jugarà al Caldes de Montbui, Àdria Ros que jugarà mitja temporada amb l' Europa i David Pascual que se'n va al Castellbisbal. Per altra banda, Jordi Espinox i Àlex Fàbregas deixen de jugar i Oriol Centelles pujarà al sènior B. Pel que fa les incorporacions, Guillermo Algarra que ve del Cornellà, Roger Prior del Rubí, Gerard Vacardi i Ricard Fosalba que pujen del sèrnior C i Biel Llançó i Jordi Riera que baixen del sènior A.

Albert Garcia

Volen formar jugadors i que l'equip sigui molt competitiu.


Albert Garcia compaginarà aquesta tasca amb la de coordinador de preinfantil i infantil i tècnic del júnior B. L' equip començarà la pretemporada el 27 d' agost.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.