Inici de lliga aquest cap de setmana per al Qbasket Sant Cugat, la UESC B i l'European International School


  • Comparteix:

L'European International School debuta a Segona Catalana com a local aquest dissabte a casa

L'European International School debuta a Segona Catalana com a local aquest dissabte a casa

El Qbasket Sant Cugat, la UESC B i l'European International School debuten aquest cap de setmana al grup 5 de Segona Catalana. El Qbasket vol retornar a Primera Catalana després del descens fa dues temporades, la UESC B vol consolidar-se a la categoria en una clara aposta formativa i l'European International School acaba de pujar i espera certificat la permanència sense gaire problemes.

Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat aposta per l'ascens aquesta temporada i vol tornar a la Primera Catalana. L'entrenador, Agustí Forné, es mostra ambiciós en el primer projecte dissenyat pel tècnic santcugatenc després d'agafar les regnes del conjunt blau cel a mitja temporada.

UESC B

La UESC B ha canviat radicalment l'equip amb algunes incorporacions, tot i que la renovació també ha arribat a la banqueta. Albert Garcia és el nou entrenador del conjunt amb l'objectiu de potenciar la formació dels jugadors i que puguin fer el salt al primer equip de Copa Catalunya.

European International School

El conjunt vermell arriba a la nova categoria després d'un ascens brillant i amb una trajectòria victoriosa a les darreres temporades. David Martín continuarà a la banqueta i espera que l'adaptació a Segona Catalana sigui ràpida.


Debuts, dissabte i diumenge

L'European debutarà aquest dissabte a les cinc de la tarda davant el Matadepera, la UESC B iniciarà la lliga el mateix dia a la pista del Mollerusa, a dos quarts de cinc de la tarda, i el Qbasket jugarà a casa aquest diumenge a un quart de vuit del vespre davant el Barberà B.


















Agustí Forné

L'ambició de l'equip és retornar a Primera Catalana.

Albert Garcia

Volen que els jugadors millorin en aquest sènior formatiu.

David Martín

La primera fita és construir un equip amb entrenaments molt intensos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.