El masculí de la UESC no falla a casa i s'endú la victòria contra el Badalonès

Els vermell-i-negres han demostrat més potència física que els rivals en un partit molt igualat fins els minuts finals

El primer equip masculí de la UESC de bàsquet ha guanyat aquest dissabte el Badalonès (79-73) i segueix sense perdre a casa al grup 2 de Copa Catalunya. Els de Dani José han pogut imposar el seu ritme al tram final del partit i sumar la segona victòria de la temporada davant un rival que registra amb aquest duel els mateixos números que els santcugatencs: dues victòries i dues derrotes. La igualtat ha estat la tònica dominant durant els dos primers quarts, amb una UESC que no ha pogut establir cap parcial per distanciar-se en el marcador. El bon estat de forma dels vermell-i-negres els ha permès, però, posar una marxa més a la segona meitat per acabar-se enduent el partit. La UESC masculina visita la jornada el Reus en una nova oportunitat per l'equip de sumar a domicili.

Partit complicat el que ha hagut de jugar la UESC masculina aquest dissabte al pav 2 de la Rambla del Celler. Els de Dani José han arribat al partit després de perdre la passada jornada a la pròrroga i quasi remuntar 18 punts de desventatge. Els dos primers quarts del partit han estat marcats per una dinàmica molt clara: la igualtat. Tant els santcugatencs com el Badalonès han pogut desenvolupar-se amb solvència en el joc ofensiu, i cap dels dos equips ha pogut desengaxar-se de l'altre.

Al tercer període, els santcugatencs han aprofitat el seu potencial físic per apretar l'accelerador i aconseguir, per primera vegada en el partit, obrir una escletxa amb els rivals que s'ha mantingut fins el final del partit. Els locals, però, han patit fins el final en uns últims minuts del quart quart on el Badalonès ha retallat distàncies.

L'entrenador de la UESC, Dani José, ha destacat a Cugat.cat el 'bon estat de forma de l'equip' que els ha permès tirar el partit endavant.

Dani José

Penso que al final hem estat millor físicament que ells. Estem entrenant dur, ens agrada córrer. Després de perdre un partit a la pròrroga, és difícil tornar a jugar i crec que al final hem pogut treure bé el partit.