La UESC femenina cau derrotada a la pista dels Lluïsos de Gràcia

La UESC femenina ha perdut a la pista del Lluïsos de Gràcia / Font: UESC

L'equip femení de la UESC ha perdut (63-53) a la pista del Lluïsos de Gràcia en matx corresponent a la jornada 8 del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres han tingut opcions de guanyar el partit, però el darrer quart ha estat decisiu perquè les barcelonines guanyessin el matx. Les de Marta Rosanas encaixen la tercera derrota de la temporada i ocupen la setena plaça.

La UESC ha dominat el primer quart amb un 10 a 15 al final d'aquest primer període. En el segon quart, les locals han reduït diferències i han marxat al descans amb un desfavorable (21-23). A la represa, la igualtat ha persitit i ha finalitzat tercer quart amb empat (38-38). El darrer període ha estat negatiu per als interesos vermell-i-negres amb un 25 a 13 que ha deixat les santcugatenques sens opcions al triomf.

Les de Marta Rosanas rebran aquest dissabte el vuitè, el Granollers.