La UESC masculina torna al camí del triomf en un gran darrer quart davant l'AESE

L'equip masculí de la UESC supera (65-53) l'AESE a la tretzena jornada del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs han edificat el triomf en un últim quart brillant que ha servit per superar un equip de la part alta de la taula. Els de Dani José abandonen la zona de descens després d'aquest triomf.

La UESC masculina torna a somriure després de retrobar-se amb el triomf després d'algunes jornades sense assaborir la victòria. Els santcugatencs ha iniciat el matx amb molta igualtat davant un AESE que s'ha mantingut ferm i que ha empatat a 17 en el primer quart. En el segon, els de Dani José han exhibit potencial i han marxat al descans guanyant per 7 punts. Però en el tercer quart s'ha vist la UESC de les darreres jornades, molt erràtica en defensa i l'AESE ho ha aprofitat per marxar en el marcador de 10 punts.

En el darrer quart s'ha edificat la victòria santcugatenca. Un Patrick Reyes brillant ha servit per decidir el triomf local. La UESC iniciarà la segona volta d'aquí a 15 dies amb la visita del Santa Coloma, segon classificat.