Una UESC desdibuixada cau amb duresa davant el Santa Coloma


  • Comparteix:

La UESC cau estrepitosament (66-87) amb el CB Santa Coloma en la primera jornada de la segona volta del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs, poc encertats en el tir i febles en defensa, han vist com els colomencs els passaven per sobre des del primer període. La lesió del pivot d'Oriol Pérez, que encara està pendent de les proves mèdiques, ha estat la nota més negativa del duel per a una UESC que no surt de la darrera posició de la taula.

No ha estat el dia de la UESC al pav 1 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs han començat molt malament el partit davant el CB Santa Coloma i han vist com els visitants ràpidament agafaven un primer coixí de punts que ja no han deixat. La poca efectivitat en atac i la feblesa en defensa no deixava que els locals mantinguessin el pols als colomencs que feien punts amb facilitat. La poca contundència sota el cèrcol també ha passat factura als de Dani José que veien com els visitants agafaven tots els rebots.

Patrick Reyes s'ha fet amb el comandament ofensiu de la UESC, els santcugatencs han posat un punt més d'intensitat en defensa i ha semblat que el duel s'igualava. El 21-27, però, ha estat un miratge i el Santa Coloma ha acabat marxant al descans amb un màxim avantatge d'11 punts (28-39). Després de la represa, qualsevol reacció local l'han tallat els colomencs que amb un parcial de 0-7 han deixat el duel vist per sentència.

Al mal inici del tercer període, s'hi ha afegit l'esfereïdora lesió del pivot Oriol Pérez que ha marxat de la pista amb evidents signes de dolor a un genoll que ja s'ha lesionat un parell de vegades. Tot i alguna llambregada puntual, la UESC no ha sabut reaccionar i se li ha acabat fent llarg un partit que ha acabat guanyant el CB Santa Coloma per 66-87.

Amb la derrota davant el Santa Coloma en el primer partit de la segona volta, el conjunt santcugatenc es manté cuer amb un balanç de 4 victòries i 10 derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.