Una UESC sota mínims visita la complicada pista de l'Alpicat en l'últim partit de Dani José


  • Comparteix:

Imatge de l'últim partit de la UESC / Foto: Cugat.cat

Imatge de l'últim partit de la UESC / Foto: Cugat.cat

La UESC masculina de bàsquet afronta sota mínims i en una situació complicada el partit d'aquest dissabte a les set de la tarda a la pista de l'Alpicat, corresponent a la 15a jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els de Dani José, que dirigirà previsiblement el seu últim partit com a entrenador, busquen una reacció que els ajudi a abandonar la cua de la classificació a la pista de l'equip del Segrià, que és tercer amb 10 victòries i quatre derrotes.

Els santcugatencs són ara cuers, amb quatre victòries i 10 derrotes, les mateixes que tres equips més que completen la part baixa de la taula. Dani José ha explicat que, malgrat les nombroses baixes que els faran anar amb només set jugadors en perfectes condicions físiques, espera que l'equip tregui 'l'orgull' per esgarrapar un bon resultat. Una gesta complicada, ja que l'Alpicat està imbatut a casa i la UESC fins ara no ha guanyat cap partit a domicili.

En la darrera jornada, la UESC va caure amb contundència contra el CB Santa Coloma (66-87) i l'Alpicat va perdre de tres punts a la pista del Bàsquet Sitges (75-71).


Dani José

Anirem a un camp on estan imbatuts, la dificultat és màxima. Però jo espero que els jugadors treguin l'orgull i facin el màxim per intentar treure un bon resultat, tot i que fins ara fora no hem guanyat cap partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.