Marc Solanes, nou entrenador de la UESC masculina de bàsquet


  • Comparteix:

Marc Solanes, nou entrenador de la UESC masculina / Font: UESC

Marc Solanes, nou entrenador de la UESC masculina / Font: UESC

Marc Solanes és el nou entrenador de la UESC masculina de bàsquet en substitució de Dani José. Solanes és un entrenador amb àmplia experiència a Lliga EBA on ha dirigit equips com el Cornellà o el Benidorm. El nou entrenador de l'equip ressalta que l'equip no mereix estar com a cuer de Copa Catalunya ni per 'historial de l'entitat' ni per plantilla. Solanes iniciarà dilluns la seva nova etapa al capdavant de l'equip.

Tècnic de renom

Solanes té una àmplia experiència en el bàsquet català i estatal. Els seus inicis com a tècnic sènior s'inicien al Riera de Cornellà per després complir 10 anys al Bàsquet Cornellà on és entrenador ajudant de l'equip de lliga EBA. També es converteix en director tècnic i entrenador del conjunt cornellanenc. Solanes també marxa a entrenar a Benidorm on és el director del club i a més entrena el primer equip a Lliga EBA. Aquesta darrera temporada ha dirigit l'¡equip júnior del Cornellà.

Coneix la plantilla

Solanes ha entrenat dos jugadors de l'actual plantilla, Ferran López i Oriol Pérez, i també té un ampli coneixement de la plantilla santcugatenca. El nou entrenador ressalta que l'objectiu és guanyar partits 'el més aviat possible'. Solanes destaca que, tot i jugar contra rivals de la part alta a les properes jornades, cal sortir ben aviat de la situació actual. El debut del tècnic serà dissabte de la setmana que ve al pav 1 davant el Maristas Ademar.







Marc Solares

L'objectiu és, quan més aviat millor, començar a sumar victòries. El club no té tradició d'estar a la part baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.