La UESC suma un segon triomf consecutiu encoratjador i mira cap amunt

La UESC supera amb autoritat (74-62) el Lliçà d'Amunt i encadena la segona victòria consecutiva en el grup 1 de la Primera Catalana. El conjunt santcugatenc s'ha sabut refer d'un mal inici per a sumar un triomf que el fa mirar a la part alta de la classificació. Sai Lucas i Bego Balta, amb 21 i 17 punts respectivament, han les jugadores més destacades de l'equip que dirigeix Marta Rosanas.

La UESC ha sumat el desè triomf de la temporada al pav 1 de la Rambla del Celler. Davant un rival directe en la zona mitja de la taula, el Lliça d'Amunt, les santcugatenques han fet un bon partit per a encadenar la segona victòria seguida i situar-se amb un balanç de deu triomfs i set derrotes. Les jugadores de Marta Rosanas s'han sabut refer amb paciència a un parcial inicial de 0-7. Les locals han posat una marxa més en defensa i han capgirat el sotrac inicial amb una Sai Lucas inspirada.

Ja en el segon quart, la UESC ha agafat el timó del partit i s'ha posat per davant en el marcador per primera vegada (21-19). La defensa del joc interior de la poderosa Tiffany Helane i la pèrdua d'efectivitat exterior del Lliça també ha servit a les locals per situar-se amb un màxim avantatge de vuit punts. La fórmula era clara: tancar bé la defensa i córrer al contraatac. En el tercer període, com ja havia passat en l'inici del primer quart, les visitants han estat més vives i s'han tornat a posar per davant aprofitant uns minuts de becaina locals. Aleshores, però, la UESC ha reaccionat amb serenitat: ha treballat molt bé el joc interior amb Laura Benedicto i s'ha encomanat a unes grans Sai Lucas i Bego Balta per a decidir el partit.

El Lliçà no ha marxat mai del duel però, a les acaballes del darrer quart, Sai ha encadenat vuit punts consecutius que han deixat el duel vist per sentència. La jugadora de la UESC ha encadenat dos triples i un tir de dos per a segellar el desè triomf de la temporada del conjunt santcugatenc.