La UESC dóna un pas endavant i comença amb bon peu l'etapa de Marc Solanes

El conjunt vermell-i-negre supera el Maristes Ademar, surt de l'última posició i el nou entrenador s'estrena amb victòria


  • Comparteix:

La UESC masculina de bàsquet dóna un pas endavant i supera el Maristes Ademar (78-71) en l'estrena de Marc Solanes a la banqueta vermell-i-negra. Els santcugatencs han cuallat un partit molt seriós tant en defensa com en atac, i han aconseguit plantar cara a un dels equips que aspira a entrar a zona de play-off per accedir a la Lliga EBA. Amb aquest triomf, la UESC surt de la cua del grup 2 de Copa Catalunya però es manté a la part baixa de la taula.

Tot plegat en un partit que ha començat amb tots dos equips disposats a plantar cara. El Maristes han portat la iniciativa en els primers minuts, però no aconseguia ampliar la distància amb l'equip santcugatenc. Després d'un primer quart d'intercanvi de cistelles i que ha finalitzat amb un 18 a 19 en el marcador, la UESC ha decidit posar una marxa més. Liderats per Patrick Reyes, l'equip ha desplegat tot el seu arsenal ofensiu i defensiu per marxar al descans amb un parcial de 22 a 9 al segon quart, i posar una distància al mig que el Maristes ja no aconseguiria remuntar.

Tot i la reacció badalonina, els santcugatencs han pogut contrarrestar les pretensions de remuntada del Maristes, mantenint la distància a l'electrònic durant tot el tercer quart. Els vermell-i-negres, que han arribat al quart i últim període amb una ventatge d'11 punts amb el 59 a 48 al marcador, han patit algun moment de desconexió als minuts finals del partit, tot i haver aconseguit una màxima diferència de 17 punts a falta de cinc minuts. Amb el marcador marcant ja els darrers 60 segons, el Maristes Ademar s'ha col·locat a només cinc punts, però la UESC ha tingut paciència i cap per gestionar la posessió i acabar guanyant el duel.

El flamant entrenador de l'equip, Marc Solanes, ha explicat que ara és important 'recuperar físicament els jugadors' i aprendre a 'ser més intel·ligents' per 'saber quan arriscar i quan no'.

Els santcugatencs visitaran la setmana que ve el Badalonès, equip dels capdavanters de la competició.




Marc Solanes

El primer serà que estiguem físicament millor. Hem de ser més intel·ligents. A vegades som tant generosos amb l'esforç que cometem errors. Hem d'aprendre a gestionar-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.