Un masculí de la UESC necessitat de victòries es vol fer fort a casa davant la Salle Reus

Els de Marc Solanes només han guanyat al pav 1 de la Rambla del Celler aquesta temporada


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres celebrant un triomf d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

Els vermell-i-negres celebrant un triomf d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina de bàsquet buscarà aquest dissabte una nova victòria al pav 1 de la Rambla del Celler que permeti a l'equip començar a sortir de la cua de la classificació. Amb 22 punts, els vermell-i-negres ocupen l'última posició, empatats amb dos equips més, i necessiten fer un pas endavant per buscar una salvació que de moment s'augura complicada. El rival dels vermell-i-negres en aquesta 18a jornada serà la Salle Reus, equip de la part mitjana de la taula i que treu tres victòries als santcugatencs al grup 2 de Copa Catalunya. Tots dos equips arriben al duel després d'haver perdut els seus respectius partits a la jornada anterior: la UESC va caure a la pista del líder, el Badalonès, i la Salle Reus no va poder superar el Bàsquet Sitges. El partit es jugarà a tres quarts de sis de la tarda.

La UESC torna a la Rambla del Celler necessitada de punts i a l'únic pavelló que l'ha vist guanyar aquesta temporada. Els de Marc Solanes, que sumen cinc victòries i 12 derrotes, no saben encara el que és guanyar fora de casa. La fragilitat defensiva i una primera volta marcada per les lesions han condemnat a l'equip a afrontar un tram final de temporada on l'exigència i l'amenaça del descens directe estaran presents a cada jornada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.