La UESC es queda a les portes de la remuntada i cau per la mínima davant els Lluïsos de Gràcia

Les de Marta Rosanas no poden sumar una nova victòria i es mantenen en desena posició al grup 1 de Primera Catalana

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau per la mínima davant els Lluïsos de Gràcia (50-51) i perd l'oportunitat d'apropar-se a un rival directe a la part alta de la taula al grup 1 de Primera Catalana. Un primer quart fatídic on les rivals han aconseguit marxar amb un avantatge de 14 punts ha impedit a les de Marta Rosanas culminar una remuntada que s'ha quedat a les portes al pav 1 de la Rambla del Celler. Amb aquesta derrota, el conjunt vermell-i-negre es manté en desena posició a la zona tranquil·la de la taula amb 35 punts.

Primer període per oblidar de les santcugatenques, que 10 minuts després de començar el duel ja perdien per 10 a 24. La millora, però, ha arribat al segon quart, que s'ha tenyit de color vermell-i-negre gràcies a una UESC que ha fet un pas endavant i ha anul·lat els intents ofensius de les rivals, que només han pogut anotar cinc punts. Al tercer quart les forces s'han igualat, i l'equip barceloní s'ha acabat imposant per només un punt 16 a 17. Un punt que, finalment, acabaria per donar la victòria a les visitants, ja que al quart i definitiu període, la UESC ha tornat a repetir el resultat del segon quart, 12 a 5, i s'ha quedat a només una cistella de culminar la remuntada.

A la propera jornada, les santcugatenques visitaran la pista del Granollers, el tercer classificat.