Quins són els rivals del masculí de la UESC en les tres finals que li resten?


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té tres finals per endavant per tal d'¡ntentar evitar el play off de permanència en el grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs, que ja han evitat el descens directe, ja no depenen d'ells mateixos per sortir del play off de permanència i han d'esperar que els equips que tenen per davant, la Salle Reus, CB Castellar, Bàsquet Pia Sabadell o AESE B, ensopeguin.

UESC - Bàsquet Sitges
Els vermell-i-negres reben la visita del Bàsquet Sitges en la primera de les tres finals que els resten. Els del Garraf ja tenen la permanència pràcticament assegurada, ja que els rivals que tenen per sota s'han d'enfrontar entre ells i en cas d'empat tenen el bàsquet average favorable amb la majoria. A l'anada els de Sitges van guanyar 91 a 73 als santcugatencs.

UESC - Bàsquet Pia Sabadell
Els sabadellencs són un dels altres equips que estan lluitant per no haver de disputar la promoció de permanència. A l'anada el Bàsquet Pia va superar per la mínima (76-75) els homes entrenats aleshores per Dani José.

AESE - UESC
En la darrera jornada els santcugatencs visiten l'AESE, un altre dels conjunts que ara per ara està també lluitant per no caure a la promoció de permanència. En el partit de la primera volta els vermell-i-negres van guanyar 65-53 als de L'Hospitalet de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.