Itziar Llobet fitxa pel Barça CBS

La santcugatenca abandona el Boet Mataró per iniciar una nova etapa i intentar lluitar per l'ascens a la Lliga Dia


  • Comparteix:

La santcugatenca és una de les veteranes de la Lliga Femenina 2 / Foto: FEB

La santcugatenca és una de les veteranes de la Lliga Femenina 2 / Foto: FEB

La jugadora santcugatenca Itziar Llobet és la nova incorporació del Barça CBS de la Lliga Femenina 2 de cara a la propera temporada. D'aquesta manera, Llobet s'acomiada del seu anterior club, el Boet Mataró, amb el qual no ha aconseguit quallar una bona temporada. L'equip ha finalitzat en antepenúltima posició i un balanç de vuit victòries i 18 derrotes en l'estrena del conjunt a la categoria. Amb la carpeta del Mataró tancada, Llobet ha explicat en declaracions a Cugat.cat que intentarà aportar la seva experiència per lluitar per un ascens amb el club barceloní.

La santcugatenca també ha reconegut que està il·lusionada i amb ganes de posar-se a treballar a les ordres del tècnic del Barça, Isaac Fernández. L'entrenador blaugrana ha portat a l'equip ha assolir una de les millors temporades de la seva història, finalitzant en quarta posició i jugant les fases de promoció d'ascens.

Itziar Llobet ha jugat nou temporades a la Lliga Femenina 2 i tres a la Lliga Dia.




Itziar Llobet

Quan vaig a un equip hi ha molts objectius en ment. En tots és la permanència, però quan hi ha opcions de lluitar per l'ascens, és important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.