Èxit històric del Qbasket Sant Cugat amb els dos ascensos dels sèniors


  • Comparteix:

El primer equip del Qbasket ha pujat a Primera Catalana / Font: Qbasket Sant Cugat

El primer equip del Qbasket ha pujat a Primera Catalana / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat tanca una temporada històrica amb els dos ascensos del sènior masculí i femení. El conjunt masculí ha aconseguit el retorn a Primera Catalana després de dues temporades a Segona. L'equip femení ha assolit l'ascens a Segona després de tres temporades a Tercera. Els dos conjunts iniciaran la pretemporada el 2 de setembre.

El masculí pensa en Copa Catalunya

L'equip santcugatenc militarà a Primera Catalana per segona vegada a la seva història. Els santcugatencs volen lluitar per pujar a Copa Catalunya i han completat una plantilla amb aspiracions sota les ordres del tècnic, Agustí Forné. Rafa Reche, Roger Aldean, Pau Casavella i Enric Bas, procedents de la UESC reforcen un equip que lluitarà per l'ascens de categoria.

El femení lluitarà per la permanència

Xavi Sancho afronta la quarta temporada al capdavant de l'equip després de l'ascens a Segona Catalana. Aquesta serà la segona vegada que el femení competeixi en aquesta categoria. Les santcugatenques lluitaran per mantenir-se a Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.