La UESC masculina debuta a Copa Catalunya amb un triomf solvent contra el Cerdanyola

El nou tècnic dels vermell-i-negres, Norberto Guerra, s'estrena amb bon peu al capdavant d'un conjunt santcugatenc renovat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de la UESC s'estrena a la nova temporada al grup 2 de Copa Catalunya amb una victòria (56-65) davant el Cerdanyola. Els de Norberto Guerra, que ha iniciat amb bon peu el seu camí com a tècnic dels vermell-i-negres, sumen així el primer triomf d'un curs on l'equip vol evitar el patiment de l'any passat i mirar cap a la part alta de la taula. La UESC disputarà el primer partit com a local el cap de setmana que ve contra el CB Navàs Viscola amb l'oportunitat de presentar-se a l'afició amb un triomf.

Els santcugatencs han començat el partit imposant el seu joc i distanciant-se en el marcador d'un Cerdanyola que ha vist com la UESC els hi passava per sobre en el primer quart, que ha finalitzat amb un parcial de 7 a 24 favorable als santcugatencs. Després d'un segon i tercer quart més igualats i en els quals els visitants han pogut mantenir l'avantatge de 17 punts, el Cerdanyola ha aconseguit retallar distàncies al darrer quart amb un parcial favorable de 15 a 5.

La resposta cerdanyolenca, però, ha arribat massa tard, i la UESC no ha tingut problemes per acabar enduent-se un partit on han anat tots els minuts per davant en el marcador. Rafael Melgarejo, una de les noves incorporacions del conjunt santcugatenc, ha estat el jugador més destacat amb 15 punts.

Tot i aquesta primera victòria, l'entrenador de la UESC Norberto Guerra ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que cal anar 'partit a partit' per poder veure el desenvolupament de l'equip. Guerra s'ha mostrat, això sí, satisfet amb el rendiment dels jugadors en el primer duel de la temporada i el seu compromís.

Norberto Guerra

Era un partit fora de casa contra un bon equip, un rival que porta molts anys a la competició jugant molt bé. Estic satisfet amb el resultat i el compromís de l'equip.