La UESC referma la seva aposta solidària en una temporada molt exigent

El club presenta el projecte Dinàmiks amb nens i nenes amb TEA


  • Comparteix:

La UESC ha presentat els 34 equips que el confirmem com el club amb més equips de tot Catalunya aquest diumenge al Pav 3. Els més de 400 nens i nenes han desfilat pel parquet i també s'ha aprofitat l'acte per explicar el nou projecte amb nens i nenes amb TEA de Dinàmiks i consolidar l'equip UESC-ASDI. El president de la UESC, Vicenç Beltrán, ha demanat a l'alcaldessa, Mireia Ingla, unificar instal·lacions per a entrenaments i partits. Ingla ha respost que estudiaran la petició.

Solidaritat màxima

La UESC ha aprofitat l'acte per entregar un xec per valor de 800 euros a Càritas pel campus solidari fet aquesta Setmana Santa pel club. L'entitat santcugatenca també recupera el projecte Dinàmiks i consolida l'equip UESC-ASDI.

Homenatge esportiu

El preinfantil de la temporada passada també ha rebut el seu homenatge per quedar campions de Catalunya. Els jugadors han exhibit la Copa al públic assistent. La UESC va sumar set ascensos la campanya 2018-2019. La UESC té 34 conjunts amb 22 equips masculins, 11 de femenins i l'equip UESC ASDI. La secció de tennis taula també ha tingut el seu protagonisme amb el reconeixement a l'aleví femení, subcampió estatal.

Cultura i esport

El Grup Mediterrània també s'ha volgut sumar a la fest amb dos balls que han servit per tancar l'acte juntament amb la foto de família final.

Beltrán demana igualtat

Vicenç Beltrán demana un 'tracte igualitari' respecte a d'altres entitats de la ciutat. Betrán ha assenyalat que els equips s'entrenen en 8 instal·lacions diferents i juguen els partits en 4. Ingla és conscient d'aquest dèficit i diu que ja s'està treballant. L'alcaldessa també ha felicitat el club pel creixement esportiu i per la vessant solidària.







Vicenç Beltrán

L'aposta per la solidaritat de la UESC és ferma i així seguirà.

Mireia Ingla

La UESC és un exemple de valors i també de creixement esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.