La UESC supera el Navàs en un partit molt igualat i d'alternances en el marcador

L'equip masculí de la UESC supera (80-73) el Navàs a la segona jornada del grup 2 de la Copa Catalunya de bàsquet. El matx s'ha trencat en el segon quart amb vuit punts de diferència per als visitants, però els santcugatencs han exhibit força de reacció en un tercer quart favorable per a la UESC. Els vermell-i-negres s'han mantingut ferms en el últim quart i sumen ple de triomfs en aquest inici de lliga.

La UESC ha iniciat la lliga amb un dos de dos. Dos triomfs en dues jornades que han servit per injectar confiança al nou projecte del tècnic, Norberto Guerra. El matx ha estat marcat per la igualtat en el primer quart sense cap dominador clar i amb un 23 a 24 a favor dels del Bages. En el segon quart s'ha vist un Navàs elèctric en atac i dur en defensa que ha deixat a la UESC molt tocada amb un 34 a 42 a favor del Navàs.

El tercer quart ha estat el de la reacció vermell-i-negra i en dos minuts han tingut prou per igualar i fins i tot tancar el període amb un avantatge de vuit punts. En el darrer quart, el Navàs ha fet pressió a tota la pista, però els santcugatencs han llegit bé el matx i han estat capaços de mantenir la diferència en el lluminós. La jugada clau ha estat a falta de 40 segons quan un rebot ofensiu de Patrick Reyes ha trencat qualsevol reacció visitant.

El tècnic, Norberto Guerra, ha lloat la feina dels seus homes en el tercer quart i la tranquil·litat al darrer quart per acabar sumant el triomf. El tècnic, Norberto Guerra, ressalta la bona feina feta en el tercer quart per acabar superant el Navàs. La UESC visita la propera jornada la pista del CB Castellar.

Norberto Guerra

En el tercer quart hem sortit molt endollats i això ens ha fet guanyar el partit.