El Torneig de Reis de la UESC bat rècords amb 53 equips participants

La cita, que se celebra als pavellons de la ZEM de la Rambla del Celler i del Leonardo da Vinci, ha aplegat centenars d'esportistes


  • Comparteix:

Centenars d'esportistes han fet multitudinari, un any més, el Catalana Occident Torneig de Reis de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). La setena edició de la cita ha batut rècords de participació amb 53 equips que han fet petita la ZEM de la Rambla del Celler i el pavelló del Leonardo da Vinci, els dos equipaments que han acollit enguany la competició. D'aquesta manera, el bàsquet s'ha convertit en el gran protagonista de l'inici esportiu del 2020 a la ciutat amb un torneig en el qual hi han participat clubs com el Joventut Badalona, el Mataró Parc Boet i el CB Cornellà.

El president de la UESC, Vicenç Beltran, ha posat en valor l'esforç del club i dels participants 'en unes dates complicades' i ha destacat que aquest torneig 'és una bona manera de baixar els turrons de les festes de Nadal'. Com en les darreres edicions, durant els tres dies que dura el torneig el club ha habilitat un servei de bar i una tòmbola amb multitud de regals.




Vicenç Beltran

Hem aconseguit convidar 53 equips en dates molt complicades i nadalenques, que no ho posen massa senzill. És la millor manera d'arrencar l'any i viure unes jornades de bàsquet molt boniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.