La UESC supera el Cerdanyola i es converteix provisionalment en nou líder del grup

Els santcugatencs han patit per superar un Cerdanyola molt exigent

L'equip masculí de la UESC supera (68-65) el Cerdanyola a la jornada 14 del grup 2 de Copa Catalunya i es converteix en líder momentani de la competició. Els santcugatencs han d'esperar el matx que jugarà l'Artès a la pista de l'Alpicat per saber si mantenen el lideratge. Els de Norberto Guerra han sumat un triomf important per iniciar la segona volta de la competició que els permet seguir a la part alta de la taula. Els vermell-i-negres visiten la propera jornada la pista del Navàs, conjunt de la mitja taula.

Els vermell-i-negres han hagut de suar de valent per imposar-se davant un rival incòmode que ha plantat cara en tot moment. El matx ha estat igualadíssim i s'ha resolt al final de l'últim quart. La UESC ha marxat al descans amb un marge de vuit punts demostrant la seva superioritat. El tercer quart ha estat vertiginós, amb moltes alternances en el lluminós, però s'ha decantat per als vermell-i-negres.

Arribats a l'últim quart, el Cerdanyola ha posat una marxa més en el partit, i ha obligat a l'UESC a cometre nombroses faltes per frenar el joc dels rivals. El partit ha arribat ajustadíssim a l'últim minut. A 22 segons pel final, només hi havia un punt de diferència entre els dos equips. Els santcugatencs han gestionat millor les interrupcions del joc en l'últim minut, i han pogut tancar una victòria que els situa segons amb 25 punts, després de la victòria de l'Artés.

Norberto Guerra

Valoro la victòria de manera molt positiva. Era un partit molt difícil contra un equip que ha fet una primera volta molt bona. Ha estat un partit de dinàmiques. Per petits detalls hem aconseguit una victòria que ens dona confiança.