La UE Sant Cugat jugarà per primera vegada a la seva història a la Lliga EBA

La Federació Catalana de Bàsquet ha confirmat al club aquest dilluns que és nou equip de categoria estatal


  • Comparteix:

La UESC jugarà a categoria estatal per primera vegada a la seva història / Foto: Cugat Mèdia

La UESC jugarà a categoria estatal per primera vegada a la seva història / Foto: Cugat Mèdia

La UE Sant Cugat serà l'any que ve equip de lliga EBA. Per primera vegada a la història del club, els vermell-i-negres jugaran a aquesta categoria, segons ha confirmat aquest dilluns la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) a l'entitat. L'ampliació a 36 equips ha deixat lloc a clubs provinents de lligues autonòmiques i la UE Sant Cugat ha aconseguit una de les vuit places disponibles, després de la renúncia del Ripollet. El president de l'entitat, Vicenç Beltran, ha assenyalat que finalment s'han pogut aconseguir els recursos per disputar la competició gràcies al suport d'Assegurances Catalana Occident.

La UE Sant Cugat era tercera a la Copa Catalunya en el moment de la finalització abrupta de la temporada a causa del coronavirus. El Ripollet, que es trobava just per sobre dels vermell-i-negres a la taula, ha renunciat a jugar a EBA i la FCBQ ha ofert la plaça al santcugatencs, que gràcies al suport de l'empresa amb seu al polígon Can Sant Joan, han pogut acceptar. Beltran ha assenyalat que estan 'molt satisfets i molt orgullosos' d'aquest ascens i ha atribuït el mèrit a 'jugadors i cos tècnic'.


Vicenç Beltran

El mèrit el tenen jugadors, cos tècnic i patrocinador, Catalana Occident. Durant aquest temps sabien d'aquesta possibilitat i gràcies al seu suport això serà viable. Estem molt satisfets i orgullosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.