BÀSQUET: La UESC buscarà la victòria davant el Sant Fruitós per recuperar-se a la classificació

El sénior de la UESC rep aquest cap de setmana el Sant Fruitós. Els de David Lizano vénen de derrotar l'Artium Artes per 69 a 76 i se situen catorzens a la general. De la seva banda, els del Bages avantatgen de tres victòries als locals. El santcugatenc Edu Ortega serà baixa per lesió.

La victòria de la passada jornada com a visitant davant de l'Artium Artés ha de servir a la UESC com a trampolí per a futures victòries. Els de Lizano acumulen deu desfetes en el que va de campionat i es troben penúltims a la classificació. El mateix entrenador ens comenta per a què servirà la victòria enfront l'Artés.

Tot i així, després del bon partit dels vermell-i-negres on van guanyar de set, el que necessiten aquesta jornada és una nova victòria davant un equip, en aquesta ocasió, força desigual. El rival d'aquest vespre és el Nelti Asfe Sant Fruitós, un equip que va ser durant sis jornades líder de la classificació, que desprès va perdre quatre partits seguits i que ara ha tornat al camí de la victòria. A hores d'ara es troba a mitja taula amb el mateix nombre de victòries que de desfetes. L'entrenador de la UESC, David Lizano, explica com veu el rival d'aquest vespre.

I per afrontar aquest nou partit, l'últim de la primera volta, David Lizano no podrà comptar amb Edu Ortega que està acabant amb la recuperació de la lesió que l'ha tingut de baixa els dos últims mesos. A més, Lizano compta amb d'altres jugadors que estaran a la pista però que arroseguen molèsties físiques.
I per acabar, recordarem que el partit es jugarà aquest vespre a les set a la Sala Escolar de la Rambla del Celler.