Nacho Llovet guanya la Lliga Catalana de bàsquet amb l'Andorra davant el Barça

Els andorrans sumen el segon títol en aquesta competició en una final molt ajustada


  • Comparteix:

L'Andorra de Nacho Llovet s'ha imposat davant del Barça / Font: Federació Catalana de Bàsquet

L'Andorra de Nacho Llovet s'ha imposat davant del Barça / Font: Federació Catalana de Bàsquet

El santcugatenc Nacho Llovet ha guanyat la Lliga Catalana de bàsquet amb l'Andorra després de superar (85-84) davant el FC Barcelona a la final. El partit ha estat molt igualat en tot moment i fins i tot els blaugranes han tingut set punts d'avantatge en el darrer quart, però han sucumbit en el tram final del matx. Els andorrans sumen el segon títol d'aquesta competició.

Màxima igualtat, però el títol ha marxat cap Andorra després d'un trepidant final de matx. El primer quart ha estat marcat per la igualtat i els blaugranes han tancat aquest període amb un mínim avantatge per 17 a 15. Al segon quart, la diferència per als blaugranes s'ha mantingut amb el 40 a 37 del descans.

A la represa, el tercer quart ha exhibit un bon Andorra davant un Mirotic excels. 60 a 58 per als barcelonins. El darrer quart ha servit per viure l'emoció amb un triple final errat dels blaugranes al darrer segon. Els andorrans aixequen el títol després que la darrera edició fossin derrotats per un triple del Barça als darrers segons.

El santcugatenc Nacho Llovet ha ressaltat la satisfacció de guanyar el primer títol de la temporada oficial i a més davant d'un Barça que aspira a guanyar tots els títols en joc.


Nacho Llovet

Molt satisfet de guanyar el primer títol de la temporada en un matx amb molta igualtat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.