El Qbasket Sant Cugat debutarà a Primera Catalana a la pista del Matadepera

Els dos equips ja es van enfrontar la temporada passada i opten a la part alta de la taula


Temes relacionats

Éric Forné, reforç de luxe del Qbasket Sant Cugat que aspira a l'ascens de categoria (15/jul/20)


  • Comparteix:

El Qbasket es prepara per a la lliga amb diferents amistosos / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket es prepara per a la lliga amb diferents amistosos / Font: Qbasket Sant Cugat

L'equip masculí del Qbasket Sant Cugat debuta al grup 2 de la Primera Catalana i ho farà a la pista del Matadepera el 18 d'octubre. Els santcugatencs han incorporat cinc jugadors amb l'alta destacada d'Èric Forné que procedeix del Montgat de Copa Catalunya. El tècnic, Agustí Forné, ressalta el salt de qualitat de la plantilla i es mostra ambiciós amb l'objectiu d'estar a la part alta de la taula.

El Qbasket Sant Cugat vol evitar els patiments de la temporada passada i lluitar entre els primers classificats del grup. L'equip s'ha reforçat amb cinc fitxatges de nivell per aspirar a fites més destacades. El debut serà a la pista del Matadepera, rival amb qui ja es van enfrontra la campanya anterior. Per al tècnic, Agustí Forné, Matadepera, Sant Andreu i Sant Nicolau són alguns dels aspirants de la part alta de la classificació.

Els santcugatencs tancaran la competició a la pista del Sant Nicolau. El primer classificat puja a Copa Catalunya i el segon disputa la fase d'ascens. L'equip té previst jugar amistosos cada cap de setmana i ja té dos de confirmats, Caldes i Tecla Sala, de Primera Catalana.

La plantilla està integrada per Jordi Albert Pigém, David Pascual, Enric Bas, Pau Casabella, Unai Garcia, Miquel De Juan, Rafa Reche, Xavier Martínez, Oscar Pino, Eloi Pérez , Toni Arco i Èric Forné.




Agustí Forné

L'equip s'ha reforçat molt bé amb jugadors experimentats i volem evitar patiments classificatoris com els de la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.