La UESC inicia la lliga Catalana EBA amb derrota davant el Martinenc

Els santcugatencs han lluitat fins al darrer minut davant un experimentat Martinenc


  • Comparteix:

La UESC s'h estrenat amb derrota a la Lliga Catalana EBA / Font: UESC

La UESC s'h estrenat amb derrota a la Lliga Catalana EBA / Font: UESC

L'equip masculí de la UESC perd (72-75) en el primer partit del grup 8 de la Lliga Catalana EBA davant el Martinenc. Els santcugatencs han anat a remolc durant tot el matx contra un conjunt barceloní molt físic i experimentat. L'encert des del tir exterior del Martinenc ha estat determinat per a la victòria final. Els vermell-i-negres tanquen la primera fase de grup a la pista del SESE.

La UESC ha debutat a la Lliga Catalana EBA, competició prèvia a la lliga EBA on han pujat els santcugatencs la temporada passada i que és d'àmbit estatal. El Martinenc, que també serà rival a la lliga, és un dels conjunts més forts de la categoria i això s'ha notat durant el matx.

Un primer quart amb un 8 a 16 final ja ha estat un bon avanç del guió del partit. La UESC ha lluitat, però sempre amb un Martinenc mantenint la distància en el marcador. El tècnic de la UESC, Norberto Guerra, extreu conclusions positives amb el treball dels jugadors. Guerra explica que ara estan fent proves i cercant el mètode per competir a la lliga.




Norberto Guerra

Ara mateix no em preocupa el resultat. Ens estem adaptant per competir a la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.