La UESC s'enfrontarà amb l'Es Castell balear a la primera jornada de la Lliga EBA

Després de la reestructuració de la lliga, els santcugatencs es troben al grup C-2


  • Comparteix:

La UESC a dies de començar una nova temporada / font: UESC

La UESC a dies de començar una nova temporada / font: UESC

L'equip masculí de bàsquet de la UESC debuta a casa contra l'Es Castell menorquí en jornada inaugural del grup C-2 de la Lliga EBA. El primer enfrontament de la temporada dels santcugatencs serà aquest diumenge a tres quarts d'una de migdia, a porta tancada, al pavelló de l'escola Europa. Després de la reestructuració de la Lliga EBA de bàsquet, els vallesans es troben en un nou grup de només 7 equips i on l'últim baixarà de categoria.

En una lliga de només 14 partits, la UE Sant Cugat descansarà a la segona i a la novena jornada de competició. Importància en els desplaçaments; a la jornada 6, els vermell-i-negres viatjaran fins a l'Aragó per enfrontar-se amb Belsué Seguros el Olivar. L'altre partit a fora de Catalunya serà a l'inici de la segona volta, a la pista de l'Es Castell balear. La darrera jornada de lliga, els santcugatencs s'enfrontaran a la SESE de Barcelona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.