Quique Sánchez: 'Ens centrem en el que podem fer i en millorar la nostra actitud'

El president del Qbasket Sant Cugat ressalta la millora formativa de l'entitat en els darrers anys


  • Comparteix:

El president del Qbasket, Quique Sánchez / Font: Qbasket Sant Cugat

El president del Qbasket, Quique Sánchez / Font: Qbasket Sant Cugat

El president del Qbasket Sant Cugat, Quique Sánchez, ha explicat, al programa 'Esport en Marxa', que l'entitat continua potenciant la formació tant als jugadors i jugadores com per als tècnics en aquest moment d'aturada esportiva. Sánchez ha lloat la feina de la direcció esportiva i que se centra en millorar el que es pot fer i l'actitud. L'entitat destaca pel creixement quantitatiu de la base en aquesta temporada.

ESCOLTA-HO

El Qbasket Sant Cugat, com la majoria d'entitats esportives, està aturat excepte les que competeixen a nivell estatal. Tot i aquesta aturada, el club ha apostat pels entrenaments virtuals.

Sánchez ha explicat que "hi ha dies durs perquè ens agradaria estar a la pista", "però ara cal centrar-se en l'actitud i fer el que ens deixin fer".

Sobre les restriccions horàries dels equipaments, fins a les nou de la nit, discrepa i assenyala que "l'esport ha fet la feian d'evitar contagis amb espais segurs". Considera que "l'esport és un servei essencial".

La temporada no s'ha iniciat, però el president del Qbasket Sant Cugat ha assenyalat que "els dos sèniors tenen molt bona pinta amb dos tècnics que fan molt bona feina i també el creixement de la base amb el bon treball del director esportiu, Albert Tolón".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.