BÀSQUET: La UESC intentarà repetir el signe del partit d'anada a Balaguer


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat visita la pista del Balaguer, cuer del grup, amb una única victòria en 17 partits. El conjunt santcugatenc, mirarà de repetir la victòria aconseguida en l'anada. Els de Lizano van aconseguir la primera victòria a la lliga precisament davant el Balaguer.


El conjunt santcugatenc afronta aquesta tarda un dels partits més assequibles del campionat, davant un Balaguer que tanca la classificació amb un pobre balanç. Estem parlant de la pitjor defensa i el pitjor atac de la lliga i que tan sols ha aconseguit una victòria en el que portem de campionat.

Els santcugatencs, en canvi, sumen ja set partits guanyats i es troben empatats a punts amb el Club Natació Terrassa i el Castelldefels, motiu pel qual aquesta victòria és necesaria per sortir de la part mitja-baixa de la taula.

En l'anada, els de Lizano es van endur el triomf per 93 a 82. Aquesta va ser la primera victòria de la UESC en la present temporada.

El jugador Manu Grosse explica que tot i que el partit es veu fàcil i assequible a priori, no s'han de relaxar perquè els pot trair la confiança.

Manu Grosse

Juguem lluny i els partits fora de casa sempre són difícils, i més amb equips com aquests que no tenen res a perdre i jugaran amb moltes ganes


El Balaguer es caracteritza per tenir un parell de jugadors importants i és qüestió de parar-los i jugar com la UESC sap, així ho comenta Manu.

Manu Grosse

El Balaguer té un parell de jugadors importants i és qüestió de parar-los i jugar com nosaltres sabem


El tècnic de la UESC David Lizano disposa de tots els jugadors per aquest partit que tindrà lloc demà a dos quarts de set de la tarda a Balaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.