La UESC es manté a Lliga EBA, tot i perdre a la pista del SESE

Els santcugatencs encaixen una dolorosa derrota a pista barcelonina, però aprofiten la derrota de l'Olivar per assolir la permanència

L'equip masculí de la UESC ha assolit la permanència a la Lliga EBA, tot i perdre (72-50) a la pista del SESE. Els vermell-i-negres han aprofitat la derrota de l'Olivar per mantenir-se a la categoria. Els de Norberto Guerra seguiran per segona temporada consecutiva a la quarta categoria del bàsquet estatal, fita mai assolida per al club santcugatenc.

ESCOLTA-HO

Acabar el partit amb derrota i està pendents dels telèfons mòbils. Els jugadors a la pista i directiva a la graderia per veure si a Saragossa, l'Olivar perdia el seu partit. Minuts de molta tensió, el tècnic, Norberto Guerra, passejant d'un costat a l'altre de la pista esperant el marcador definitiu.

Finalment arribava la notícia anhelada, desfeta de l'Olivar, permanència de la UESC. Abraçades del tècnic amb el director esportiu, Dani José, i també del president, Vicenç Beltrán.

Una temporada molt dura amb molts factors en contra i dos únics triomfs per segellar la permanència. El tècnic de la UESC, Norberto Guerra, es mostra emocionat per mantenir-se a Lliga EBA i feliç pels seus jugadors.

El darrer partit dels vermell-i-negres aquesta temporada ha estat per oblidar. Superats des del salt inicial i amb un inici de quart de 15 a 5 que ha deixat entreveure les mancances defensives i ofensives dels santcugatencs.

El matx ha avançat amb un guió funest per als vermell-i-negres. El segon quart ha seguit amb la mateixa dinàmica amb tir nuls dels santcugatencs i amb màxima efectivitat del SESE. El 37 a 20, reflex de la superioritat barcelonina.

A la represa, domini total sota el cèrcol dels locals amb una UESC erràtica i superada pels jugadors del SESE. 72 a 50 final, derrota dolça dels santcugatencs, tot i la imatge final dels jugadors capcots per la desfeta tan àmplia .