BÀSQUET: La UESC visita la pista d'un Prat molt motivat


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat de bàsquet visita aquest cap de setmana la pista del Prat. Els santcugatencs són setens i necessiten guanyar aquest partit per continuar escalant posicions a la taula. El Prat és tretzè, però pot sortir molt motivat després d'assolir la setena victòria de la temporada a la difícil pista de l'Artés.

La UESC de bàsquet s'enfronta aquesta tarda al Prat, que en aquest moment és tretzè en la classificació amb set victòries. Per contra, la victòria de la setmana passada de la UESC enfront el Súria ha permés als vermell-i-negres situar-se a la vuitena posició amb nou partits guanyats.

Segons l'entrenador dels santcugatencs, David Lizano, el Prat és un equip imprevisible ja que ha fet una temporada molt irregular.

David Lizano

Ha fet una temporada molt irregular i, tot i estar en les últimes posicions de la taula, els dos últims resltats han estat molt bons.


En aquests moments la competició està molt oberta ja que entre la cinquena i la tretzena posició només hi ha 4 victòries de diferència. Aquest partit és decisiu perquè la UESC es troba empatada a victòries amb tres equips, l'Olesa, el Sant Fruitós i l'Artés. Dos equips més, el Caldes i el Súria tenen tan sols una victòria més que els vermell-i-negres.

Com explica David Lizano cal continuar amb aquesta bona línia de resultats i seguir sumant victòries.

David Lizano

Cal continuar amb la progressió que portem des de Nadal però no ens podem relaxar i hem de mentalitzar-nos partit a a partit.


David Lizano ens explica quina és la clau per continuar amb el bon joc.

David Lizano

Cal continuar amb aquesta línia i quan perdem un partit hem de ser capaços de reaccionar en els següents partits i no tornar a entrar en la dinàmica de predre.


L'entrenador dels santcugatencs encara no sap si podrà comptar amb tota la plantilla ja que aquesta setmana hi ha hagut molts jugadors malalts i dependrà de la seva evolució en les properes hores.

Recordem que el partit es juga aquesta tarda a les sis a la pista del Prat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.