La UESC tanca la primera volta en descens, però molt a prop de la salvació

Els santcugatencs s'hauran d'exigir més en defensa on són l'equip amb més punts encaixat del grup


  • Comparteix:

La UESC vol mantenir-se a Lliga EBA / Foto: Cugat Mèdia

La UESC vol mantenir-se a Lliga EBA / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de la UESC ha tancat la primera volta al grup C1 de la Lliga EBA en zona de descens, tot i que amb el mateix nombre de victòries, quatre, que el primer equip que assoliria la permanència, el SESE. El conjunt de Norberto Guerra s'ha fet fort a casa amb quatre victòries, però encara no sap el que és guanyar fora del Pav 3. Els vermell-i-negres inicien el segon tram de la temporada aquest dissabte a la pista del Club Bàsquet Tarragona, tercer classificat, a les 19 h.

"La UESC ha competit la majoria de partits i només en dos no hem estat a l'altura de la competició". Així de contundent i convençut es mostra el tècnic, Norberto Guerra, de la feina feta pels seus jugadors.

Cal millorar òbviament perquè l'equip ha de ser més intens en defensa. La UESC ha encaixat 886 punts, la pitjor defensa del grup, però 98 els va encaixar aquest diumenge a la pista del SESE en un partit condicionat pel to físic dels santcugatencs.

La UESC ha d'edificar la permanència amb els partits de casa i estrenar el seu caseller de triomfs fora de Sant Cugat. Aquesta és la segona temporada dels santcugatencs a Lliga EBA.




Norberto Guerra

L'equip ha competit mnolt bé i estem creixent cada jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.