La UESC perd a la pista de l'Es Castell davant un rival directe per la permanència

Els santcugatencs s'han vist superats (67-56) a pista menorquina

Imatge del partit entre l'Es Castell i la UESC / Foto: Somhi

El conjunt masculí de la UESC ha perdut (67-56) a la pista de l'Es Castell a la jornada 15 del grup C1 de la Lliga EBA de bàsquet. Els santcugatencs sempre han anat per sota en el marcador i han caigut derrotats davant un rival directe per la permanència. Els de Norberto Guerra, en zona de descens, rebran la propera jornada el Martinenc, conjunt de mitja taula.

La UESC ha perdut el partit i també bàsquet average amb el conjunt balear. En el partit de la primera volta, els vermell-i-negres van guanyar per vuit punts de diferència, però en aquesta jornada han sucumbit per onze punts de diferència.

D'aquesta manera la derrota té un doble efecte negatiu. Els santcugatencs es queden a dos triomfs dels menorquins.

El matx ha servit per veure un inici dubitatiu santcugatenc amb un (16-7) per tancar el primer quart. Al segon període, la UESC ha canviat la dinàmica, tot i això ha marxat al descans amb un desfavorable (35-30).

El tercer i últim quart, els menorquins han fet valer el seu major encert per endur-se la victòria.