La UESC cau estrepitosament i té peu i mig a Copa Catalunya

Els santcugatencs han perdut (63- 88) davant el Valls

El primer equip masculí de la UESC ha caigut derrotat (63-88) davant el Valls a la jornada 18 del grup C-1 de la Lliga EBA de bàsquet i té molt a prop el descens a Copa Catalunya. Els santcugatencs s'han enfonsat anímicament en els dos primers quarts i s'han vist superats àmpliament tant en atac com en defensa pels visitants. Els de Gabi Payet estan a tres triomfs de la salvació quan resten quatre jornades per acabar la competició. Els vermell-i-negres, cuers, visiten la propera jornada la pista del Barberà, penúltim.

Imatge dolorosa de la UESC, orfe en atac i en defensa. Només s'ha vist competir l'equip santcugatenc en els primers minuts de partit, però el Valls ha evidenciat en el primer quart que el ritme de triples encertats seria decisiu. 13 a 28 al final del primer quart, diferència de quinze punts que semblava un auguri per al desenllaç del matx.

Errades en atac de la UESC que sumat a una defensa erràtica han provocat un desgavell al marcador. Mitja part, 27 a 49 per als visitants.

A la represa, pèrdues de pilota constants santcugatenques i festival ofensiu vallenc amb un encert brillant des del tir de 3. La UESC ha arribat a perdre de 35 punts i finalment ho ha maquillat amb el 48 a 77 del tercer quart. Amb el partit trencat, els santcugatencs han aguantat el pas dels minuts i el dolor d'una derrota dolorosa.