Renovació total a la plantilla del primer equip masculí de la UESC

Els santcugatencs iniciaran la pretemporada el 24 d'agost i el primer amistós serà contra el CE Sant Nicolau


  • Comparteix:

La UESC renova àmpliament la plantilla / Foto: Cugat Mèdia

La UESC renova àmpliament la plantilla / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de la UESC de bàsquet, després del descens a Copa Catalunya, canvia àmpliament la plantilla amb una renovació total. El conjunt santcugatenc incorpora el camerunès de 2,03 metres Nana Harding, l'interior Marc Talaverón, el nord-americà Jerahme Marcus Williams, el jugador del planter Jordi Riera i els joves Martí Corbera i Gerard Prat de cara a la nova temporada. L'inici de la pretemporada de l'equip santcugatent serà el 24 d'agost i jugaran el primer partir amistós davant el CE Sant Nicolau el 4 de setembre.

De moment, són cinc fitxatges i l'equip es manté obert per alguna incorporació més que doni un plus de qualitat. Nana Harding ha estat 17 anys jugant com a professional a Alemanya, Grècia i Polònia entre d'altres, i prové del Swiss Central Basketball de Suïssa. Marc Talaverón, fill de Rafa Talaverón exjugador de l'ACB, ve provinent de l'UBSA. Jerahme Marcus Williams arriba des dels Estats Units, encara que ja havia jugat 2 anys a Catalunya en el CB Sant Andreu i en el CB Prat-Taxi Line. Jordi Riera amb 25 anys puja del segon equip del UESC. Martí Corbera jugava al CE Sant Nicolau i amb 18 anys debutarà per primer cop a la Copa Catalunya. Per últim, Gerard Prat que amb 18 anys va jugar la Copa Catalunya amb el CB Sant Josep.

Només quatre jugadors que van estar a la plantilla l'any passat han continuat lligats a la UESC. Aquests són Eduard Calpe, Ferran López, Raimon Solivelles i Gerard Castells. El veterà Patrick Reyes va anunciar la seva retirada de les pistes de bàsquet.

L'entrenador Gabriel Payet té com a objectiu d'aquesta temporada acabar a la part alta de la classificació. També, assegura que "pujar a EBA és un objectiu a curt termini i la reconstrucció de l'equip serà de gran ajuda".








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.