La UESC segueix líder després d'atropellar un Sant Gervasi molt tou en defensa

Els santcugatencs s'han imposat còmodament (101-67) davant el conjunt barceloní


  • Comparteix:

El primer equip masculí de la UESC s'ha imposat còmodament (101-67) davant el Sant Gervasi a la tercera jornada del grup 3 de la Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs han dominat el matx des dels primers instants i ja han arribat al final del primer quart amb un ampli (23-12). La diferència entre els dos equips s'ha anat fent més gran amb el pas dels minuts. Els de Gabi Payet comparteixen el lideratge del grup amb Vic, Barberà i Cerdanyola, proper rival dels vermells-i-negres.

101 a 67, resultat que indica la superioritat de la UESC davant el Sant Gervasi a la tercera jornada de competició. Els santcugatencs fan ple de victòries a les tres jornades disputades i els barcelonins continuen sense guanyar. Des dels primers instants els santcugatencs han sortit endollats i han iniciat un parcial de 5 a 0, però cap dels dos equips ha estat encertat a l'inici. Amb el pas dels minuts, els santcugatencs han exhibit molt talent ofensiu tant en el joc exterior com interior davant un Sant Gervasi molt tou en defensa. El 47 a 32 del primer temps ja era un auguri del que podria succeir a la segona meitat.

A la represa, la direcció de Williams, que ha debutat aquesta jornada, juntament amb l'experiència de Nana Harding en el joc interior i la qualitat d'Amabilino i Ferran López han estat determinants per assolir un marcador d'escàndol.















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.