El Qbasket Sant Cugat commemora els 10 anys d'existència a ple rendiment

23 equips s'han presentat aquest dissabte al Pav 3 davant la seva afició


  • Comparteix:

Presentació dels equips del Qbasket Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Presentació dels equips del Qbasket Sant Cugat / Foto: Ajuntament

El Qbasket Sant Cugat compleix 10 anys i ho fa a ple rendiment amb 23 equips i més de 240 jugadors i jugadores. La presentació d'aquest dissabte al Pav 3 ha estat marcada per l'emotivitat i els records d'una trajectòria consolidada a la ciutat. L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha ressaltat el creixement de la ciutat amb el del Qbasket Sant Cugat. Ingla ha recordat que 'som conscients de la necessitat que té la ciutat de nous equipaments i per això ja estem redactant el projecte d'un nou pavelló a Can Magí, a l'Avinguda de Roquetes'. L'alcaldessa ja va avançar aquesta nova instal·lació fa un any al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia.

Festa grossa al Pav 3 de la nostra ciutat amb la desfilada de tots els jugadors i jugadores que integren l'entitat per aquesta temporada 2022-2023. El president del comitè tècnic de la Federació Catalana de bàsquet, Salvador Chiva, el regidor d'Esports, Francesc Carol, i els regidors de l'Ajuntament Albert Salarich, Aldo Ciprián i Eloi Rovira també han assistit a l'acte. El club també ha reconegut la tasca de la periodista de Cugat Mèdia Carme Reverte i del també periodista Álex López per fer difusió del club en el seus orígens.

El president del Qbasket Sant Cugat, Quique Aranda, recorda que aquest és "un projecte de moltes persones i que ens omple de satisfacció la tasca que fem a la ciutat". De la seva banda, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha destacat que "és un orgull gaudir d'una entitat com aquesta amb 10 anys d'existència i amb un gran recorregut a la ciutat". Ingla també ha parlat del nou pavelló a Roquetes i que ha de ser "multiesportiu i donar cabuda a tots els clubs".




Mireia Ingla

El Qbasket fa una gran tasca i necessitem que les instal·lacions també creixin.

Quique Aranda

Estem molt contents de la nostra trajectòria i gaudim molt del bàsquet a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.