Ladji Coulibaly: de la UESC a la Lliga ACB

L'exjugador format al club santcugatenc debuta a la màxima categoria estatal amb 16 anys


  • Comparteix:

Ladji en el seu debut amb el Baxi Manresa / Foto: Joaquim Alberch / Baxi Manresa

Ladji en el seu debut amb el Baxi Manresa / Foto: Joaquim Alberch / Baxi Manresa

L'exjugador malià de la UESC de bàsquet Ladji Coulibaly ha debutat amb només 16 anys a la lliga ACB, màxima categoria estatal, amb el Baxi Manresa. Coulibaly forma part del projecte del club santcugatenc 'programa becats africans' on la UESC detecta joves talents i els escolaritza i forma esportivament. Després d'aquest període, que dura entre dos i tres anys, el Baxi Manresa, club que paga el transfer inicial, l'incorpora a l'entitat o el cedeix a d'altres clubs. Couilbali és el cinquè jugador que forma part d'aquest projecte.

Coulibaly va debutar davant el Baskonia i va disputar 7 minuts. Autor d'un tap i va cometre quatre faltes. Tot i això, va demostrar valentia tant en atac com en defensa. Aquest és un dels jugadors joves més prometedors de la lliga ACB i actua a la posició de pivot-aler.

La seva arribada a Catalunya és de la mà de la UESC dins del 'programa becats africans' que ja fa més de cinc anys que treballa amb aquests joves jugadors. Coulibaly va ser escolaritzat a Rubí i va viure durant aquest temps al pis del director tècnic, Dani Fernández.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.