Itziar Llobet, col·leccionista d'ascensos a la Lliga Femenina de bàsquet

La santcugatenca suma tres ascensos a màxima categoria estatal a la seva carrera esportiva


  • Comparteix:

Itziar Llobet durant un partit amb el Barça Santfeliuenc / Foto: fcbbasket_fem

Itziar Llobet durant un partit amb el Barça Santfeliuenc / Foto: fcbbasket_fem

La jugadora de bàsquet santcugatenca i capitana del Barça Santfeliuenc, Itziar Llobet, aglutina tres ascensos a Lliga Femenina, màxima categoria estatal, a la seva carrera esportiva. Llobet ha pujat amb l'Uni Ferrol, el Sant Adrià i el Barça Santfeliuenc la passada temporada. El conjunt blaugrana, nouvingut a la categoria, ha inciat amb molt bon peu el curs on lidera la classificació amb València i Uni Girona. La capitana santcugatenca destaca que 'és un inici somiat en una competició molt exigent'.

Itziar Llobet, de 29 anys, continua gaudint del bàsquet d'el·lit i suma la quarta temporada al Barça Santfeliuenc. El projecte blaugrana es va iniciar el 2019 i les dues entitats, Barça i Santfeliuenc van signar un conveni aquell any i s'ha passat de Copa Catalunya a Lliga Femenina. Amb l'arribada de Llobet i en només tres anys s'ha assolit l'ascens a la màxima categoria estatal.

L'equip blaugrana és una de les sensacions de la competició amb vuit triomfs i tres derrotes, fet que li fa compartir lideratge amb Uni Girona i València. Falten quatre jornades per acabar la primera volta i el somni de jugar la Copa de la Reina cada cop està més a prop. Sobre l'inici brillant de l'equip, Llobet destaca que "el fet de mantenir el bloc de la temporada passada amb alguns reforços han potenciat la nostra competitivitat".

La jugadora santcugatenca va inciar la seva carrera a l'escola Nacho Solozábal, passant després per la UESC, al Segle XXI, a la Universitat Kent State dels Estats Units, Burgos, Uni Ferrol, Sant Adrià i ara al Barça Santfeliuenc.






Itziar Llobet

És un inici somiat per l'equip amb un bloc molt compacte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.