Un jugador infantil del Qbasket pateix una lesió greu i el club carrega contra l'Ajuntament

"Estem farts de la falta de manteniment de la pista de l'escola Catalunya, era un accident evitable", manifesta el club


  • Comparteix:

Imatge de la pista exterior de l'escola Catalunya / Foto: Qbasket Sant Cugat

Imatge de la pista exterior de l'escola Catalunya / Foto: Qbasket Sant Cugat

Un jugador infantil del Qbasket Sant Cugat ha patit una fractura de l'os temporal (al cap) després de relliscar en un entrenament a la pista a l'aire lliure de l'escola Catalunya aquest dimecres. El jugador ja ha estat donat d'alta després de dos dies a l'UCI i segons l'informe mèdic, 'el jugador podria patir seqüeles auditives tot depenent de l'evolució de les properes setmanes'. El president del club santcugatenc, Quique Aranda, ha explicat que 'aquest accident era evitable perquè l'Ajuntament ja sap fa molt temps que la pista està plena d'humitat i provoca aquest tipus de caigudes. Estem farts d'aquesta manca de gestió de l'Ajuntament en aquest equipament'. 'Fa dos anys que en aquesta mateixa pista es va produir un accident similar', ha recordat Aranda.

Ensurt molt gran la nit de dimecres d'un jugador infantil del Qbasket en una sessió d'entrenament. Relliscada i cop de cap a la pista de ciment i ràpidament l'ambulància va arribar per endur-se el jugador a un centre hospitalari. Després de dos dies a l'UCI, el jugador haurà de veure l'evolució per descartar que hi hagi seqüeles. El president del Qbasket lamenta que "l'Ajuntament no reaccioni i que sempre és la mateixa resposta, ens ho estem mirant". Aranda explica que "la falta de manteniment de l'equipament és la causant d'un accident evitable".

Segons Aranda, el club ha enviat un correu electrònic a l'Ajuntament divendres i dissabte hi hagut resposta per part del regidor d'Esports, Francesc Carol. Cugat Mèdia ha contactat amb l'Ajuntament per conèixer l'opinió de l'accident i han explicat que estan recopilant tota la informació per emetre un comunicat.




Quique Aranda

L'estat de la pista està ple d'humitat i amb sequeles que poden ser molt dures.

Quique Aranda

Estem una mica farts de falta de rigor i de manteniment de l'equipament per part de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.