AFA Catalunya: 'Sabíem que quan la pista estava mullada o congelada, no la utilitzàvem'

Cugat Mèdia ha parlat amb la presidenta de l'AFA de l'institut-escola Catalunya sobre l'accident d'un jugador del Qbasket a la pista del centre


Temes relacionats

Un jugador infantil del Qbasket pateix una lesió greu i el club carrega contra l'Ajuntament ( 5/feb/23)


  • Comparteix:

Façana de l'institut-escola Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

Façana de l'institut-escola Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

El Qbasket Sant Cugat ha rebut el suport de l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'institut-escola Catalunya, arran de l'accident que va patir, la setmana passada, un jugador del club a la pista del centre. L'AFA s'ha mostrat disposada a 'ajudar el club amb el que faci falta', segons ha explicat a Cugat Mèdia la presidenta de l'associació, Iona Casadevall. 'Nosaltres, com a AFA, sabíem que quan la pista estava mullada o congelada, no la utilitzàvem, però no érem conscients que pogués relliscar i que fos tan perillosa', ha declarat a aquest mitjà Casadevall.

La presidenta també ha explicat que des de l'AFA han demanat explicacions i han reclamat "mesures urgents perquè això no torni a passar" a la regidora d'Educació, Pilar Gorina, de la qual encara no tenen resposta.

"El bàsquet a Sant Cugat demana solucions ja"

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) atribueix la situació a "la manca d'equipaments de qualitat" per a la pràctica del bàsquet a Sant Cugat. En un fil a Twitter, on ha lamentat l'incident i ha desitjat una ràpida recuperació a l'infant afectat, el club reivindica "un tracte de respecte per part de l'Ajuntament" per a un esport amb "més de 700 llicències federatives a la ciutat".

L'entitat recorda que ha fet "propostes alternatives amb naus i equipaments que es podrien adaptar amb inversions raonables", però lamenta que la resposta ha estat negativa, tant amb l'actual equip de govern com amb l'anterior. La UESC insisteix que "el bàsquet a Sant Cugat demana solucions ja".




Iona Casadevall

Nosaltres com a AFA no sabíem aquesta afectació de la pista, però sí que sabíem que quan estava mullada o congelada, no la utilitzàvem, però fins al punt que es pogués relliscar i fos realment perillós, no n'érem conscients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.