Ana Ponce: 'Esperem que l'Ajuntament actuï a la pista del Catalunya o prendrem mesures legals'

La mare del Jan Osul, jugador del Qbasket preinfantil accidentat, espera que el seu fill no tingui seqüeles després de la caiguda


  • Comparteix:

Ana Ponce és la mare de Jan Osul, jugador preinfantil del Qbasket Sant Cugat que va patir una fractura de l'os temporal (al cap) després de relliscar en un entrenament a la pista a l'aire lliure de l'institut-escola Catalunya. Ponce espera que 'l'Ajuntament millori l'equipament; si no, haurem de prendre mesures legals'. La mare de l'infant afectat creu que 'l'accident era evitable i a hores d'ara el meu fill ha perdut part de l'audició i una afectació d'un nervi facial'.

Ansa Ponce desconeix ara mateix si el seu fill tindrà seqüeles després de la caiguda patida el dimecres 1 de febrer.

Ponce ha confirmat que aquest dilluns el Jan ha anat a l'escola una estona i aquest dimarts ja hi ha anat tot el dia. Tot i això, el jugador del Qbasket no pot fer cap esforç físic perquè encara pateix marejos. "Esperem que l'Ajuntament millori la pista perquè s'han produït diferents accidents i el del meu fill és el més greu" ha destacat Ponce.

La mare del Jan Osul ha assistit aquest dilluns a l'audiència pública del ple municipal, on ha lamentat "la discriminació que pateix el bàsquet santcugatenc, tant la UESC com el Qbasket, amb els horaris d'entrenaments". Carles Subirà, pare de la UESC, també s'ha queixat de la manca de pistes cobertes per al bàsquet santcugatenc a la mateixa sessió plenària.






Ana Ponce

Veurem si l'Ajuntament respon a les nostres peticions. Si no fan cas haurem de prendre mesures legals.

Ana Ponce

Els nens han de practicar esport de manera segura. Necessitem accions en aquest equipament.

Ana Ponce

No podem descartar seqüeles. El Jan ha perdut part de l'audició i afectació d'un nervi facial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.