El Qbasket s'endú el derbi de la Segona Catalana masculina davant la UESC B

El conjunt de Francesc Jané s'ha endut el triomf gràcies a un últim quart molt sòlid (65-74)

Imatge d'arxiu del derbi Qbasket vs UESC / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Qbasket Sant Cugat s'ha endut el derbi (65-74) de la jornada 22 del grup 6 de la Segona Catalana davant la UESC B. El partit ha tingut diverses alternatives en el marcador, però un Qbasket amb millors percentatges en el tir i sent més eficaços a l'últim quart ha servit als de Francesc Jané per endur-se la victòria. Amb el triomf, el Qbasket es col·loca setè a la classificació amb 7 victòries i 12 desfetes, mentre que la UESC B és vuitena amb un partit menys, 7 victòries i 11 derrotes. La pròxima jornada el conjunt de Gemma Afonso visita la pista de la Salle Manresa B i el Qbasket rep a casa el Castellet-Arimany.

El derbi santcugatenc ha tingut un matx molt igualat amb intercanvis en el marcador. Els dos equips han sortit molt defensius i han anul·lat qualsevol opció de contraatac, el primer quart ha finalitzat amb el (15-12) amb avantatge per la UESC B. El Qbasket ha reaccionat en el segon període amb un gran encert exterior i el domini del rebot. Amb 24 punts en el segon quart, el conjunt de Francesc Jane ha arribat amb cinc punts de marge al descans (31-36).

A la represa, el matx ha seguit la mateixa tònica, moltes alternatives, bons percentatges per part de tots equips. El tercer període ha tingut moltes alternatives en el marcador, però ha finalitzat amb avantatge a favor del Qbasket (51-55). En l'últim quart ha sigut millor el Qbasket, un cop s'ha posat per sobre en el marcador ja no ha deixat que els vermell-i-negres s'apropessin i han gestionat de gran manera la petita renta que portaven. Un últim període molt sòlid, tant en defensa com en atac i cuidant el rebot ha donat el triomf al conjunt de Francesc Jane. La UESC B ha pagat molt car el desencert en el tir lliure en moment claus del partit i els ha penalitzat. El matx ha acabat amb el definitiu (65-74).