BÀSQUET: El conjunt femení de la UESC cau a la pista del cuer, l'Andorra


  • Comparteix:

El conjunt femení de la UESC de bàsquet cau a la pista del cuer de grup, l'Andorra, per 62 a 45. A falta de quatre jornades per acabar la lliga, les d'Itas Luque són cinquenes empatades amb el Tàrrega. La propera setmana les santcugatenques reben el Ramon Llull, conjunt que suma dues victòries menys que les locals. Mireia Negre, Marta Ollé, Sara Signo i Anna López són dubte per lesió.


Les jugadores de l'equip femení de la Unió Esportiva Sant Cugat no han pogut superar aquesta jornada el cuer de la Primera Catalana, l'Andorra. El conjunt local, que pateix moltes baixes, va caure per disset punts, 62 a 45.
Laia Baqués, pivot de la UESC, comenta que l'equip no està passant un bon moment; tenen moltes jugadores lesionades i els costa molt anotar en els primers minuts de joc.

Laia Baqués

Estem passat una època difícil. D'una banda tenim moltes jugadores lesionades, i de l'altra comencem els partits bastant malament i després ens costa molt remuntar.


Amb aquesta derrota les d'Itas Luque són cinquenes, a quatre victòries del líder, el Femení Ronda.
La propera jornada les vermell-i-negres reben el Ramon Llull, que ve de caure per un ajustat 49 a 51 davant l'Imma i suma dos punts menys que les locals.
Baqués espera que els entrenaments d'aquesta setmana vagin una mica millor per tornar a agafar el ritme que portaven de cara al partit de diumenge.

Laia Baqués

És un partit a priori més difícil que el d'Andorra. Esperem que els entrenaments d'aquesta setmana vagin millor per tornar a agafar el ritme que portàvem.


El matx entre la UESC i el Ramon Llull es disputarà diumenge a les instal·lacions locals.

E



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.