La UESC suma una nova victòria a base de triples

Els santcugatencs aconsegueixen la sisena victòria de la temporada, que els allunya de la part baixa de la classificació


La UESC masculina manté la bona dinàmica de l'equip després de superar (85-68) el CB Ipsi en la jornada 16 de la Super Copa. Els santcugatencs reivindiquen sobre la pista del Pav 3 que són un dels equips en millor forma de la categoria i sumen una sisena victòria que els permet allunyar-se de la part baixa de la classificació. El triomf s'ha cuinat a base de triples: han encertat 16 dels 25 tirs que han llençat des de la línia de tres. Marc Figueras, amb 20 punts i 31 de valoració, ha estat una de les figures més destacades de l'equip dirigit per Gabi Payet en la victòria sobre el conjunt barceloní. La pròxima jornada, els de Sant Cugat es desplaçaran fins a la capital del Bages per enfrontar-se al Bàsquet Manresa B.

El duel entre vallesans i barcelonins ha començat força disputat. Els dos equips han anat sumant punts sense anar-se'n del marcador. L'encert des de la línia de triple començava a marcar la tendència de quina anava a ser la tònica del partit. Una igualtat entre els dos equips que no s'ha esvaït ni en arribar a la mitja part, l'empat (42-42) ha enviat a la UESC i a l'Ipsi als vestidors amb tot per decidir.

A la represa, el conjunt local ha sortit molt més endollat i ha començat a agafar distància en el marcador. Els triples de Marc Figueras o Ferran López han catapultat a l'equip de Sant Cugat, també gràcies a les cistelles de Sergi Casaú, molt encertat des de mitja distància. La UESC ha pitjat l'accelerador rumb a la sisena victòria de la temporada i ha tancat el partit amb un contundent (85-68), diferència que els permet guanyar el 'basket-average' amb un rival directe de la Super Copa.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR