La UESC venç el CIC a ritme de triples

La UESC de bàsquet venç al CIC gràcies a una bona segona part i s'imposa per 83 a 67. L'encert santcugatenc en el tir exterior és decisiu per a la victòria final. Amb aquesta victòria, les places d'ascens continuen a tocar.

La UESC es jugava molt aquesta jornada. El continuar amb els de dalt o el desengar-se definitivament del grup d'equips que lluita per pujar de categoria. Potser per això l'equip va començar el partit amb un parcial de 8-0 a favor. Aquest fulgurant inici, però, va ser un miratge. Els santcugatencs no es van ficar en el partit i el CIC va acabar el primer quart només perden de quatre, 15-11. La dinàmica de la UESC va ser pitjor al segon quart, que va acabar perdent 13-19.

A la segona part la UESC va reaccionar i s'adjudicà el tercer període per 24 punts a 17. El CIC intentà apretar en el últim quart, però la UESC va aguantar bé i va ampliar les diferències fins als 16 punts finals. El parcial del quart període va ser de 31 a 20 favorable als locals.

Un dels factors que va donar la victòria va ser l'encert en el tir de camp, sobretot en triples, amb menció especial per els 21 punts de Xavi Pernas, amb 5/8 en tirs de tres, i d'Eloi Pérez amb 19 punts i un 5/5 en tirs de camp, inclòs un 3/3 en triples.
Pel capità de l'equip Dani Salvat la defensa va ser l'autèntica clau de la victòria.

Dani Salvat

La defensa ha estat la clau de la victòria

Els de David Lizano juguen l'últim partit de la lliga regular a Tàrrega, amb un rival directe de la zona alta. Salvat afirma que són conscients de la dificultat del matx.

Dani Salvat

El partit del Tàrrega és una final important per a nosaltres

Les victòries de Barberà i Tàrrega obliguen a la UESC a guanyar la setmana vinent a Tàrrega, per apropar-se a un ascens que l'equip té a tocar.