BÀSQUET: L'equip masculí de la UESC vol tancar la plantilla els propers dies


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport iniciarà la lliga com a visitant al camp del Mataró el dia divuit de setembre i finalitzarà la temporada també com a visitant al camp del Taradell el 28 de maig. La lliga Regional Preferent, en la qual juga el Sant Cugat, compta amb un total de divuit equips i tindrà un derbi comarcal entre el Sant Cristóbal i el Sant Cugat.

El conjunt sènior masculí de la UESC encara la nova temporada amb quatre baixes, Armand Palou que baixa a l'equip B del club, Bernat de Pablo que deixa l'equip per motius personals, Joan Espinal i Nacho Mayol que pengen la samarreta i deixen el bàsquet, i finalment Edu Ortega que canvia el bàsquet de competició per jugar en un equip a nivell d'aficionats.

El club santcugatenc té altres novetats per la nova temporada, són els fitxatges de Xavi Pernas, un base que tindrà la funció de liderar l'equip amb la seva experiència i la seva qualitat de joc, i Marc Cardús, un interior procedent de l'Hospitalet, que amb els seus 18 anys s'uneix al club i al seu objectiu de consolidar el treball dels jugadors més joves.

A més, per la nova temporada, l'entrenador David Lizano té com a principal objectiu intentar fer un equip competitiu i no renunciar a res, com ell mateix explica.

David Lizano

Un dels objectius per la nova temporada és ser un equip competitiu i no renunciar a res


Lizano també ha explicat que el més important, ara per ara, és reforçar el sentiment d'equip, així, si s'aconsegueix, aquest any el conjunt sènior podrà arribar a ser molt competitiu. Escoltem l'entrenador santcugatenc.

David Lizano

El més important és reforçar el sentiment d'equip


El conjunt vermell-i-negre començarà a entrenar-se el 22 d'agost, i la lliga s'iniciarà el 17 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.