El femení de la UESC s'estrena diumenge a la lliga enfront el Cornellà


  • Comparteix:

El sènior femení de la UESC estrena temporada. L'equip entrenat per Ignasi Munera debuta diumenge a la lliga de Segona Catalana davant el Cornellà Vedruna, equip que enguany s'ha reforçat. El conjunt santcugatenc competirà en el complicat grup de Girona amb l'objectiu de ser el més a dalt possible.

El sènior femení de la UESC, que milita a la segona catalana, té un grup complicat aquesta temporada. Els últims anys els equips de Girona han adquirit un alt nivell i són conjunts difícils de vèncer. Tot i així, com explica el tècnic Ignasi Munera l'objectiu continua sent estar el més a dalt possible.

Ignasi Munera

L'objectiu és ambiciós, és estar el més a dalt possible. Hem de treballar i lluitar molt.


Diumenge les santcugatenques reben en el seu primer partit de lliga el Cornellà-Vedruna, equip difícil ja que és un dels aspirants a se entre els primers llocs al final de la lliga. L'entrenador santcugatenc comenta que el partit es presenta complicat.

Ignasi Munera

El partit serà complicat. Enguany s'ha reforçat i és un dels possibles aspirants a estar a dalt de la taula.


Avui el conjunt vermell-i-negre disputarà un amistós amb el CB Montcada, equip de Primera Catalana. Munera podrà comptar amb totes les jugadores menys amb Jessica Márquez. La nova nova incorporació arrossega una lesió a la mà des del primer dia.

El matx davant el Cornellà-Vedruna es disputarà diumenge a dos quarts d'una al pavelló de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.