Jornada de descans pel femení de la UESC, pendent de conservar el segon lloc


  • Comparteix:

L'equip femení de la UESC de bàsquet descansarà aquest cap de setmana. En l'última jornada les de Munera van guanyar el Ripoll i se situen en segon lloc a la classificació, empatades amb 3 equips més. El pròxim comprís de les locals serà a casa contra les gironines d'Onyà.

Aquest cap de setmana les noies d'Ignasi Munera tenen festa però segurament que estaran pendents dels altres equips de la lliga, que no tenen descans, ja que van segones empatades amb tres equips més. Només un punt les separa del Sant Jordi, l'equip lider del grup.

L'entrenador de l'equip, Ignasi Munera parla dels rivals d'aquesta temporada, un rivals que provenen majoritàriament de la província de Girona.

ignasi munera

ens ha tocat un grup molt divers, tenim equips molt forts i d'altres bastant fluixos


L'últim partit de les santcugatenques ha estat contra el Ripoll, un equip fluix que ha perdut tots els partits que ha jugat aquesta temporada. El tècnic santcugatenc explica com va transcorre el matx.

ignasi munera

vam començar el partit molt fluix, però ens vam centrar i vam acabar guanyant


Després de guanyar aquest últim partit, les espectatives del sènior femení de la UESC són quedar entre les tres primeres del grup. Ara com ara, l'equip va per bon camí si vol assolir aquesta fita, però no serà fins al Nadal quan faran les valoracions globals.

Com ja hem dit, aquest cap de setmana l'equip santugatenc no jugarà però el cap de setmana del 29 i 30 s'enfrontaran en el pavelló municipal contra l'Onyà, un equip bastant regular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.